Besök gärna föreningens styrelsemöten och medlemsmöten!

Styrelsemötesdatum

Datum för styrelsemöten under våren är:
23/1, 27/2, 26/3, 23/4, 21/5 och 25/6.

Ärenden som önskas behandlade skall vara ordförande tillhanda minst en vecka före mötet. Vill du komma i kontakt med någon i styrelsen kontakta kansliet för vidare information. Kontakta oss

Ordförande, Tina Danielson
Medlemsansvarig, Aila Johansson

Medlemsmöten
Vi uppmanar alla medlemmar att besöka föreningens medlemsmöten. Här rapporteras det senaste på både förbunds-, distrikts- och föreningsnivå. Representanter från både styrelse och diagnosverksamheten kommer att finnas på plats för eventuella frågor.

Vid föreningens årsmöte, i slutet av februari varje år, väljs styrelsen i demokratisk ordning.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!